Uniós projektek

Az alábbi linkekre kattintva tájékozódhatnak Oroszlány Város Uniós forrásokból megvalósuló fejlesztéseiről, azok feltételeiről, aktuális állapotukról, velük kapcsolatos hírekről

Aktuális projektek

Korábbi projektek

Hír
2023. February 08.

Disznóvágás a pajtában

Hagyományőrzés, oktatás céljából második alkalommal szervezett iskolások és óvodások részére disznóvágást az Oroszlányi Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat kedden a Tájházban.

Hír
2023. February 07.

A próza bűvöletében

Kiss Adél Eleonóra francia-magyar szakos középiskolai tanár, újságíró, próza és regényíró volt a vendége az „Így írnak Ők” rendezvénysorozat hétfő délutáni programjának.

Kék hírek
2023. February 07.

Bűnmegelőzési hírlevél

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság közzétette 2023. február havi bűnmegelőzési hírlevelét.

Sport
2023. February 06.

Döntse el Ön, ki legyen az Év sportolója!

Komárom-Esztergom vármegye bővelkedik kiváló csapatokban és kitűnő sportemberekben, akiknek számos örömteli pillanatot köszönhettünk az elmúlt évben is.

Hír
2023. February 06.

Nyakunkon a farsang

A farsangról legtöbbünknek az álarcosbál és az ízletes, illatozó szalagos fánk jut az eszébe. Esetleg a velencei karnevál és a mohácsi busójárás fergeteges hangulata vagy éppen a jelmezkészítés a gyerek osztályfarsangjára. De mégis, mióta ünnepeljük a farsangot és meddig tart tulajdonképpen ez az időszak? Milyen élő és mára a feledés homályába merült szokásai, hagyományai vannak?

Hír
2023. February 06.

Oroszlányt sem kímélte a szélvihar

Szombaton délután 16 óráig 12-szer vonultak az Oroszlányi Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság tagjai kidőlt fákhoz, megrongálódott tetőszerkezetekhez a viharos erejű szél miatt.

Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek