Évforduló
2022. December 31.

Szilveszter története

Szilveszter ünnepe a IV. században élt Szent Szilveszter pápáról kapta a nevét, ugyanis a pápa az év utolsó napján hunyt el.

Egészség
2022. December 30.

Vérüket adták

113 fő nyújtotta önzetlenül karját december 29-én a Magyar Vöröskereszt által szervezett hagyományos téli véradáson az oroszlányi művelődési központ kamaratermében.

Sport
2022. December 29.

Vereséggel zártak

4 pontos vereséggel zárta az idei évet az MVM-OSE Lions férfi felnőtt kosárlabdacsapata.

Hír
2022. December 29.

Óvatosan a tűzijátékokkal!

Szilveszter éjjel 20 és 50 között alakul a tűzijátékok miatt keletkező tüzek száma országszerte. A legtöbbször csak kisebb tüzek keletkeznek, de minden évben előfordul néhány többmilliós kárral járó nagy tűz is. A leggyakrabban fenyők, tuják, kukák, gyulladnak ki, de nem ritka az sem, hogy egy rakéta erkélyre, vagy autó alá repül, és ott okoz tüzet.

Hír
2022. December 27.

Előszilveszter Oroszlányban

A Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében helyi és vendég előadók is fellépnek a december 30-i előszilveszteren, az oroszlányi szabadtéri színpadon.

Hír
2022. December 27.

Megmaradt az étel?

Az ünnepek alatt szinte mindannyian hajlamosak vagyunk a megszokottnál több élelmiszert vásárolni, illetve azokból több ételt főzni.

Önkormányzat
2022. December 24.

Karácsonyi jókívánság

A házakban mindenhol kalács illatozzon, fenyőfák alatt gyertyaláng ragyogjon. Szívekbe költözzék nyugalom, szeretet, hozzon a karácsony békét és örömet!

Hír
2022. December 24.

Szenteste és karácsony

A karácsony a legszebb ünnep. Az embereknek ugyanakkor mást és mást jelent: van, akinek a szeretetet, a fényt, vagy éppen Jézus születését.

Hír
2022. December 23.

Ismét támogatták a tűzoltókat

Sikeresen pályáztak térségünk önkormányzati tűzoltó parancsnokságai (Nagyigmánd, Ács, Oroszlány), akik mintegy 4-4-4 millió forint támogatást nyertek


Találatok száma: 69db

Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek