Hír
2020. október 31.

Tök jó nap

Izgatottan várták már a gyermekek a péntek délutánt, hogy ijesztő jelmezeikbe bújva részt vehessenek a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár szinte már hagyományosnak mondható „Tök jó napján”.

Hír
2020. október 31.

Egykori polgármesterek találkoztak

Pénteken Oroszlányban járt Franka Tibor író, újságíró, televíziós műsorvezető. A vendéget Rajnai Gábor alpolgármester fogadta.

Tánc-Zene
2020. október 31.

Nagy elődök nyomában

2017-ben egy újabb magyar tribute zenekar alakult, méghozzá nem kisebb céllal, mint hogy a legendás Queen dalaival lépjenek színpadra.

Hír
2020. október 30.

Halloween ünnepe

Az angol Halloween szó szerinti fordításban a Mindenszentek (All Hallows) előtti estét jelenti. Ősi kelta ünnep, az Írországban és Skóciában élő törzsek ezen a napon ünnepelték az újévet - a Samhain-t, vagyis "a nyár végét" és ilyenkor egyszerre hódoltak a Napisten és a holtak Ura előtt.

Sport
2020. október 29.

Coerver tábor

15 gyerek részvételével Coerver utánpótlás labdarúgó tábor zajlik a napokban a Fekete István Sportcentrum focipályáján.

Mozaik
2020. október 29.

Kérelmezhető az őstermelői jogviszony igazolása

A pályázatok közelgő beadási határidejére való tekintettel felhívják az érintettek figyelmét, hogy a mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatások igénybevételéhez szükséges az őstermelői jogviszonyuk igazolása. Az e célra szolgáló hatósági bizonyítvány a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivataltól (Nébih) igényelhető.

Hír
2020. október 28.

Tiszteletadás a temetőben

Halottak napja alkalmából istentisztelettel egybekötött megemlékezést tartott az Oroszlányi Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat a haraszthegyi evangélikus temetőben.


Találatok száma: 86db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek