Intézmény
2021. May 06.

Újra nyit a művelődési ház!

Az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár 2021. május 10-től ismét várja a látogatóit részleges nyitva tartással, az alábbi feltételek mellett:

Évforduló
2021. May 06.

Magyar Sport Napja

Május 6-a a Magyar Sport Napja. A kontinens első szabadtéri sportversenyét 1875. május 6-án, Budapesten rendezte meg a Magyar Athletikai Club (MAC), Magyarország legrégebbi egyesülete. Ennek emlékére a kormány határozata alapján 2000 óta - immár 21 éve - ezen a napon ünnepeljük a Magyar Sport Napját.

Kék hírek
2021. May 06.

Rendőrök vetélkedtek

Oroszlány volt a házigazdája szerdán a Komárom-Esztergom megyei szakmai közlekedésrendészeti vetélkedőnek. A versenyzők járőr gépkocsivezető, karos fogalomirányító és járőr-motorkerékpáros kategóriában mérték össze elméleti és gyakorlati tudásukat.

Mozaik
2021. May 06.

Óvoda vezetői pályázat

Oroszlány Város Önkormányzata pályázatot hirdet óvodavezető beosztás ellátására. A részletes pályázati felhívás a mellékelt dokumentációban olvasható!

Hír
2021. May 05.

2021. évi lomtalanítások Oroszlány város területén

Az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. Oroszlány város területén, az Oroszlányi Önkormányzat megbízásából 2021. évben 2 alkalommal az alábbiakban felsorolt napokon és helyszíneken végez lomtalanítást, valamint ugyanezeken a napokon lehetőség lesz a használaton kívüli elektromos készülékek (TV, mikro, egyéb háztartási és barkács eszközök stb.) elhelyezésére az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. telephelyén (Oroszlány, Táncsics M.u.59.).

Mozaik
2021. May 05.

Kertbarátok figyelmébe!

Oroszlány és Térsége Civil Szervezeteinek Egyesülete meghirdeti "A legszebb Konyhakertek" programot, melyre várják minden konyhakerttel rendelkező kertművelő és közösség jelentkezését. Részletes tájékoztató és jelentkezési lap a mellékletben található!

Hír
2021. May 04.

Szent Flórián napja

Május 4-e a tűzoltók napja, valamint Szent Flóriánnak, a tűzoltók védőszentjének ünnepe. E jeles nap alkalmából Lazók Zoltán polgármester városunk önkormányzata, Szabó Imre tűzoltóparancsnok és Papp Péter alelnök az önkormányzati tűzoltóság, valamint Tyukodi József elnök az Oroszlányi Önkéntes Tűzoltó Egyesület képviseletében koszorút helyeztek el a védőszentről elnevezett téren álló kopjafánál.

Önkormányzat
2021. May 04.

Lezárult a projekt

Oroszlány és Tatabánya között került kiépítésre 2019 októberére az Által-ér menti kerékpárút folytatásaként a TAVAINK-ÁLTAL című projekt keretében az Oroszlány-Tatabánya közötti kerékpárút, mely a két település ipari parkjait is összeköti. Az útvonal mentén Kecskéd és Környe településeken keresztül érhető el a két ipari város.

Hír
2021. May 03.

Elkezdődött az érettségi vizsga

Hétfőn reggel – a járványügyi szabályok betartásával – országszerte megkezdődtek az írásbeli érettségi vizsgák. Az első napon magyar nyelv és irodalomból adtak számot tudásukról a tanulók.

Hír
2021. May 03.

Két oroszlányi tűzoltó részesült elismerésben

Településünk tűzoltói a több mint egy éve tartó rendkívüli helyzetben is kiválóan végezték munkájukat. Lendületüket, kitartásukat nem törte meg a járványhelyzet, többen önkéntesként is láttak el feladatokat, segítve ezzel a rászorulókat. Önzetlen magatartásuk példaértékű.


Találatok száma: 4882db

Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek