Hír
2019. december 28.

Tilos a petárda

Szilveszter az év búcsúztatása mellett a petárdák, tűzijátékok és egyéb pirotechnikai eszközök éjszakája is. Néhány szabály betartásával az ilyenkor bekövetkező balesetek számát csökkenthetjük.

Hír
2019. december 28.

Állati pánik

Míg sok embernek öröm, addig az állatoknak rémálom is lehet a szilveszteri petárda és tűzijáték. A zaj és légnyomás hatására előfordulhat, hogy a kutyák annyira bepánikolnak, hogy megzavarodnak és elkóborolnak.

Hír
2019. december 27.

Karácsony után

Vége a karácsonyi forgatagnak, a folyamatos sütés-főzésnek, vendégjárásnak, a bőséges étkezéseknek, de bizonyára akad még maradék a hűtőben, kamrában az ünnepi ételekből.

Sport
2019. december 27.

Karácsonyi ajándék

Az oroszlányi kosarasok a KTE Duna Aszfalt ellen léptek pályára a bajnokság karácsony előtti fordulójában.

Hír
2019. december 23.

Jól szórakoztunk

Közel harminc produkciót vonultatott fel az OKSZÍK idén az adventi időszak alatt, melyre több ezren kilátogattak a főtérre, nem csak Oroszlányból, de a környező településekről és Tatabányáról is.

Hír
2019. december 22.

Fénylánc

Tizenkét éve indult útjára a Fénylánc kezdeményezés, hogy az év legsötétebb napján fényt hozzon az életünkbe. Ennek szellemében gyulladt fel hagyományosan a máglya szombat este a víztoronynál.

Hír
2019. december 21.

Újabb adomány

A közelmúltban számoltunk be az oroszlányi a BorgWarner hagyományos jótékonysági bolhapiacáról, most pedig ismét jótékonykodott az Ipari Park zászlóshajója.

Önkormányzat
2019. december 20.

Bonyolódik a helyzet

Mint arról november közepén beszámoltunk, Kömlőd, amellyel eddig közös hivatalt működtetett a község, felmondta az együttműködést.

Közélet
2019. december 20.

Új állampolgárt köszöntött az alpolgármester

Állampolgári esküt tett Rajnai Gábor alpolgármester és Rózsa Szilvia anyakönyvvezető előtt csütörtökön újabb honfitársunk, s ezzel 45-re emelkedett azok száma, akik Oroszlányban vehették át idén új okmányaikat.


Találatok száma: 51db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek