Hír
2022. October 31.

A kegyeletről szóljanak ezek a napok

A rendőrök országszerte segítik a biztonságos közlekedést a közutakon, illetve a temetők környékén, valamint a polgárőrökkel közös járőrszolgálatot látnak el a jogsértések megelőzése érdekében.

Évforduló
2022. October 31.

A reformáció emléknapja

A hagyomány szerint 1517. október 31-én függesztette ki Luther Márton német Ágoston-rendi szerzetes, a szász választófejedelemség teológiai doktora a wittenbergi vártemplom kapujára 95 pontba foglalt téziseit, amelyeket a katolikus egyház megreformálása érdekében tett közzé.

Évforduló
2022. October 30.

100 éve hunyt el Gárdonyi Géza

Gárdonyi Géza író, újságíró, a Magyar Tudományos Akadémia tiszteletbeli tagja 1863. augusztus 3-án született Gárdony-Agárdpusztán.

Hír
2022. October 29.

Tök jó nap

Öltözz be legrémisztőbb gúnyádba és gyere ki a térre! – invitálták pénteken délután a Szent Borbála térre a gyerekeket a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár munkatársai, akik azzal is biztatták a bátrabbakat: járd körbe a szellemes pontokat, teljesítsd az izgalmas feladatokat és gyűjts össze minél több pókpontot!

Hír
2022. October 28.

Fontos döntések

A megnövekedett rezsiköltségek – mind a távfűtés, a gáz és a villamos áram is - hatásának kezelésére az október 27-i a képviselőtestület újabb döntéseket hozott. Ezek egy része az év végéig biztosítja a város és intézményeinek működését, a többi pedig már a következő évre tartalmaz intézkedéseket.

Önkormányzat
2022. October 28.

Tárgyaltak a képviselők

18 napirendi előterjesztést tárgyalt a képviselő-testület a csütörtök délutáni ülésén.

Önkormányzat
2022. October 28.

Rendkívüli roma ülés

Az Oroszlányi Roma Nemzetiségi Önkormányzat október 27-én rendkívüli ülést tartott, melyen Rajnai Gábor alpolgármester is részt vett.


Találatok száma: 82db

Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek