Önkormányzat
2021. április 30.

Döntés javaslatokat egyeztettek

Lazók Zoltán polgármester 17 napirendhez kapcsolódó döntés tervezetét egyeztette az oroszlányi képviselő-testület tagjaival internetes munkamegbeszélés keretében csütörtök délután.

Hír
2021. április 30.

Tűrhetetlen a tó körüli állapot

Az erőműi tó környékén kialakult nagy turista áradattal kapcsolatos megoldási lehetőségek átbeszélésére került sor csütörtökön délelőtt a polgármesteri hivatalban, melyet az Oroszlányi Horgász Egyesület kezdeményezett.

Sport
2021. április 29.

Kosarasaink ismét vereséget szenvedtek

Az OSE Lions a sorozatban öt győzelmet számláló, az alsóházat vezető Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vendége volt a play-out hatodik fordulójában. A hazaiak jó sorozata tovább folytatódott.

Évforduló
2021. április 29.

Történelmi emlékezet

310 éve, 1711. április 29-én Nagykárolyban írta alá Károlyi Sándor és Pállfy János a Rákóczi-szabadságharcot lezáró békét, mely a történeti köztudatban szatmári békeként szerepel.

Sport
2021. április 28.

Rangos kerékpárverseny

A Tour de Hongrie kerékpárverseny oroszlányi szakaszának teendőivel kapcsolatos megbeszélésre került sor szerdán délelőtt a polgármesteri hivatalban.

Közélet
2021. április 27.

Megemlékezés a sírkertben

A Magyarországi Szlovákok Himnuszával vette kezdetét az a megemlékezés, melyet az április 17-én elhunyt Nobik Erzsébet evangélikus lelkész tiszteletére szervezett kedden délután az Oroszlányi Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat.


Találatok száma: 78db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek