Hír
2021. április 30.

Civil- és sportcélú pályázatok eredményei

A Képviselő-testület idén is pályázatot írt ki civil- és sport célok megvalósítását szolgáló önkormányzati támogatás elnyerésére.

A 2021. évben továbbra is tart a Kormány által kihirdetett vészhelyzet, amelynek vége és feloldásának ideje még nem tudható. Azonban az önkormányzat pozitívan tekint a jövőbe, és - bár a költségvetés tervezése során megszorításokra kényszerül- a korábbi évekhez hasonlóan nagy hangsúlyt fektet a civil- és sportszervezetek támogatására. Ennek érdekében a 2021. évi költségvetés tervezése során a civil- és sportszervezetek működésének finanszírozására, valamint rendezvények és programok megvalósítására 13 M Ft összeget különített el a költségvetésben.

A támogatás elnyerésének feltétele a civil- és sportszervezetek részéről pályázat benyújtása volt 2021. március 31. napjáig. Összesen 39 db civil- és sportcélú támogatási kérelem érkezett a megadott határidőig, 23.924.394,- Ft összegű támogatási igénnyel.

A korábbi évekhez hasonlóan civil pályázat érkezett nagyobb számban, 24 db, összesen 14.775.000,- Ft összegű támogatási kérelemmel. A sportcélú tevékenységek megvalósításának támogatására 15 db pályázat érkezett, összesen 9.149.394,- Ft összegű támogatási kérelemmel. A beérkezett pályázatok egy kivételével megfeleltek a pályázati kiírás feltételeinek.

A pályázati eredmények a mellékelt táblázatban tekinthetők meg!



Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek