Mozaik
2020. január 31.

Látogatási tilalom

A tatabányai Szent Borbála Kórház valamennyi fekvőbeteg-ellátást végző osztályon tilos a látogatás az egyre növekvő influenza- járvány miatt.

Hír
2020. január 31.

Rendkívüli roma ülés

Megtartotta idei első, egyben rendkívüli ülését péntek délelőtt az Oroszlányi Roma Nemzetiségi Önkormányzat. A megjelenteket, köztük Rajnai Gábor alpolgármestert Babai János elnök köszöntötte.

Hír
2020. január 31.

A félévi bizonyítványosztás veszélyei

Az iskolákban eltelt az első félév, a diákok megkapják a félévi értékelést. Ennek sokan örülnek, azonban vannak olyanok is, akik szorongással néznek elébe.

Sport
2020. január 30.

Világbajnoki rendezvényre készül Oroszlány

A Nemzetközi Natúr Erős Emberek Szövetsége kizárólagos joggal bízta meg Fekete Lászlót és az általa vezetett gazdasági társaságot, hogy 2020-ban szervezze és rendezze meg a sportág nagy nemzetközi megmérettetését. A szervezők a rendezvény méltó helyszínének az oroszlányi Bányászati Múzeumot jelölték meg.

Mozaik
2020. január 30.

Adóváltozások

A Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatósága tisztelettel meghívja önt Adóváltozások 2020 című rendezvényére.

Hír
2020. január 30.

A jó kapcsolat reményében

Többek között a KFMKK éves programtervét is ismertették az érdeklődőkkel kedden délután a művelődési központba szervezett Civil Fórumon, melyen több oroszlányi egyesület és szervezet képviselője is megjelent.

Önkormányzat
2020. január 30.

Siskát is sütni fognak

Szabó Istvánné (Betka) elnök vezetésével rendkívüli ülést tartott szerda délelőtt az Oroszlányi Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat, melyen Rajnai Gábor alpolgármester is részt vett.

Hír
2020. január 30.

Tehetségek megmérettetése

Két napos tehetségkutatót szerveztek a Hunyadi Mátyás Általános Iskola alsó tagozatos diákjainak.

Önkormányzat
2020. január 29.

Gyors döntések

Tizenhárom napirendi pont megvitatása várt a képviselőkre a keddi testületi ülésen. Egy óra leforgása alatt, „csont nélkül” szavazták meg a városatyák az előterjesztéseket.


Találatok száma: 75db

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek