Kék hírek
2024. May 03.

Vármegyei Rendőrnap

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság Szent György védőszent tiszteletére Vármegyei Rendőrnapot szervezett május 2-án, a környei művelődési házban.

Az ünnepi állománygyűlésen Boross Zoltán László r. ezredes, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője Jász Géza gondolataival köszöntötte a megjelenteket: „A becsületet, mint legdrágább kincsünket, féltő gonddal kell őriznünk, azt megszerezni nehéz, sokszor egy élet kell hozzá, de elveszteni könnyű, egy másodperc alatt azt elveszíthetjük”.

A rendőri ünnepi parancs ismertetését követően előléptetések és elismerések átadására került sor.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság munkatársa, Kalamár Szabolcs törzsőrmesteri előléptetést vehetett át a vármegyei főkapitánytól, valamint Hufnágel Ákos városi rendőrkapitánytól.

A 2023. évben elvégzett kiemelkedő munkája, szolgálati feladatainak elismeréseként az oroszlányi Bűnügyi Osztály vonatkozásában Schuszter Richárd őrnagy, míg a Rendészeti Osztály vonatkozásában Németh Róbert főtörzsőrmester és dr. Nagy-Simon Csilla őrnagy részesült jutalomba, melyet Lazók Zoltán polgármester adott át.


Elérhetőségeink
 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek