Sport
2024. április 14.

Mozdult Oroszlány!

A XXVI. „Civileké a Ház” rendezvénysorozat keretein belül, a város 70. születésnapja alkalmából

„Mozdulj Oroszlány!” jelszóval tartalmas sportnapot szervezett április 13-án a Bius Team Zumba Csoport, valamint a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár.

Az egész napot betöltő rendezvényt Likerecz Gyöngyi Európa és Világbajnok, Olimpiai 4. és 5. helyezést elért súlyemelő nyitotta meg, majd bemelegítésként Horváth Szilvia tartott egy laza alakformáló edzést a szabadtéri színpadon. Ezt követően az oroszlányi Airforce Egyesület táncbemutatóját, a szintén helyi Hanami és a Takara Sportegyesület karate bemutatóját láthatta a közönség, utána a Héliosz-Fitnesz, valamint Czentár Tímea tartott átmozgató edzést a közönség bevonásával, a színpad előtt.

A Polgármesteri Hivatal melletti füves területen pilátes, jóga és női torna várta a városlakókat. A Szent Borbála téren pedig hatalmas sport kavalkádba csöppenhettek a kilátogatók, hiszen csatlakozhattak a mini tenisz, az ökölvívás, a röplabda és a kispályás foci bemutatójához. Betekintést nyerhettek a Postagalamb Egyesület tevékenységébe, a kettlebell, a karate és a súlyemelő sportágak szépségeibe.

Közben a sreetball pályán, valamint a régi sportcsarnokban ovikosár foglalkozás, mini palánkra dobás várta a legkisebbeket, a felnőtteknek pedig dobó versenyeket, 3x3 mérkőzéseket rendezett az OSE.

A déli harangszót követően „Utazz velünk a tánc világában” címmel a Cirill Táncstúdió, majd

DanceReform Táncstúdió tartott látványos bemutatót, melyet „zumba őrület” követett az Anita Zumba és a Bius Zumba csapatokkal.

A fergeteges programot Csiszár Anita nyújtásgyakorlata, valamint a sztárvendég, Rubint Réka alakreform edzése zárta.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek