Kék hírek
2024. április 02.

Nem sokáig bírta szabadlábon

Egy oroszlányi férfi hét nap után újra rács mögé került bűncselekmények folyamatos elkövetése miatt. Újabb szabadulása után már aznap őrizetbe vették, majd másnap letartóztatták.

A 37 éves férfi 2023. augusztus óta több lopás követett el oroszlányi üzletekben. Többnyire illatszereket, tisztítószereket, és szeszes italokat lopott el. Alig fél év alatt, kilenc esetben követett el lopásokat. A nyomozók H. Rolandot 2024. január 21-én őrizetbe vették, az ügyészség később elrendelte letartóztatását. A tettes február 15-én szabadult, de 7 nap múlva már szabálysértési elzárását töltötte, ami március 25-ig tartott.

Kalandos történte nem ért véget, ugyanis szabadulása napján egy áruházból ismét tisztálkodó szereket akart ellopni, több mint, 70 ezer forint értékben. A biztonsági őr a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. Ellene ekkor folytatólagosan elkövetett lopás vétségelkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az oroszlányi rendőrök ismét őrizetbe vették és az ügyészség másnap elrendelte a letartóztatását.

Forrás: police.hu


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek