Közélet
2024. March 22.

Körtvélyfáy Zoltán lett a művelődési ház új igazgatója

Az oroszlányi képviselő-testület március 21-én, zárt ülésen döntött a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár intézményvezetői állás betöltésére irányuló pályázatokról.

Mint köztudott, Takács Tímea igazgatónő 2023. december 12-i tragikus halálát követően megbízottként az addigi helyettes, Körtvélyfáy Zoltán látta el az intézményvezetői feladatokat.

A pozícióra két pályázat érkezett, melyek közül Körtvélyfáy Zoltánét támogatta a képviselő-testület, így őt bízták meg az intézmény további vezetésével.

Az új igazgató igazi lokálpatrióta, 1967-ben született Oroszlányon, azóta is itt él. A munkahely sem ismeretlen a számára, hiszen 2009-től közművelődés-szervezőként, 2014-től igazgató helyettesként is tevékenykedett.

Elkötelezett, aktív munkája mellett folyamatosan képezte magát, kulturális mediátor, majd közművelődési szakértő végzettséget szerzett.

Szakmai hitvallása sokat elárul valós énjéről: „Hiszek a kultúra embert formáló és közösségépítő lehetőségében, ezért nélkülözhetetlen, kikerülhetetlen értéknek tartom. Hiszek abban, hogy elhivatott szívós munkával meg lehet találni azokat a közösségeket, akik élete a kultúraközvetítés révén teljesebb, sikeresebb, s így boldogabbá válhatnak”.

Az újonnan kinevezett igazgató megbízatása 5 évre szól.


Elérhetőségeink
 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek