Sport
2024. március 18.

Ismét remekeltek a Bagócs tanítványok

Március 16-án területi versenyt rendeztek Tatabányán, a Veres Győző súlyemelő teremben. Az OVSK hat fiatal sportolót nevezett.

Vadász Krisztina a kölyök korcsoportban, a 36 kg-os súlycsoportban szerepelt. Minden fogását ragyogóan végrehajtotta, így első helyezett lett. 18 kg-ot szakított és 22 kg-ot lökött, mellyel nem csak az aranyérmet, hanem a különdíjas serleget is elhozta.

Vadász Alexandra tízévesen szintén kiválóan szerepelt, neki is minden fogása sikeres volt. 21 kg-ot szakított és 30 kg-ot lökött a 36 kg-os súlycsoportban, a 12 éves leányok között.

Kelemen Vivien szintén a leány korcsoportban, a 12 évesek között második helyezést ért el. 17 kg-ot szakított és 21 kg-ot lökött a 40 kg-os súlycsoportban.

Németh Rudolf fiú korcsoportban, a 12 évesek között indult a versenyen. Közvetlen a betegsége után, 41 kg-ot szakított és 50 kg-ot lökött, mellyel elhozta az első helyet és a különdíjat is a 71 kg-os súlycsoportban.

Krasznay Levente serdülő versenyző a 73 kg-os súlycsoportban szintén első helyet szerzett a 14 évesek között. 48 kg-ot szakított és 61 kg-ot lökött.

Végh Koppány szintén serdülőként a 81 kg-ban lépett dobogóra. Ő egyedül indult a súlycsoportjában. 41 kg-ot szakított, lökésben azonban nem boldogult 60 kg-mal.

„Összességében nagyon meg vagyok elégedve, mindenki megjavította a legjobb teljesítményét, melyhez gratulálok, a szülőknek pedig nagy köszönet a támogatásukért” – nyilatkozta a versenyt követően Bagócs János edző.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek