Hír
2024. January 18.

Újra várja vendégeit az uszoda

Mától ismét birtokba vehetik az úszás, a szauna kedvelői az oroszlányi Csobbanó Uszodát.

A délelőtti, újra nyitási eseményt megtisztelte jelenlétével többek között Lazók Zoltán polgármestert, Rajnai Gábor alpolgármester, dr. File Beáta jegyző , Emődi Ferencné, az Oroszlányi Járási Kormányhivatal vezetője, Papp Attila Szákszend polgármestere, számos intézményvezető, hivatali dolgozó.

A polgármester köszöntő beszédében kiemelte: „Vegyes érzelmekkel állok itt most. Öröm számomra, hogy újra üzemelhet egy fontos intézmény, egy közösségi tér, ahol a városlakók mozoghatnak, sportolhatnak, kikapcsolódhatnak. Az uszoda hozzájárul a város egészségügyi ellátásának javításához, lehetőséget biztosít a fiatalok sportolásához, a családok együttlétéhez, és a nyugdíjasok kikapcsolódásához. De egyben szomorúság is, ha belegondolunk, hogy ez a létesítmény másfél évig nem állhatott a város szolgálatában.

Szomorúság akkor is, ha visszagondolunk a 2022 szeptemberében kényszerűen meghozott döntésekre, amelyek nélkül a város nem működhetett volna tovább. Ennek az áldozatnak a szerepét kellett bevállalnia többek között az uszodának. Talán ez a kettős érzés üzen is számunkra valami fontosat: amink van, ami működik, jól működik, azt észre sem vesszük, természetesnek gondoljuk. Néha ilyen komoly válság szükséges ahhoz, hogy erre rádöbbenjünk, s jobban megbecsüljük az értékeinket.”

Sokak örömére, 13 órától pedig megnyitotta kapuit a Csobbanó Uszoda.

Az intézmény nyitvatartási rendje:
 • Hétfőtől - péntekig: 6.00 – 21.00 óráig
 • Szombat és vasárnap: 7.00 – 21.00 óráig


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek