Hír
2023. December 31.

Zenés, táncos óévbúcsúztató

Az előszilveszteri buli ismét sok embert vonzott az oroszlányi szabadtéri színpad elé.

Hagyomány a városban, hogy a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár december 30-án, minden évben előszilveszteri bulival lepi meg a városlakókat. A szervezők zenés-táncos összejövetelre várták szombaton este mindazokat, akik jó hangulatban akarták búcsúztatni az óesztendőt és köszönteni az előttünk álló újévet.

A program a Törésvonal zenekar fellépésével kezdődött. A zenekarban sok ismerős arc tűnt fel, hiszen közülük többen játszottak már oroszlányi és környékbeli rock bandákban. Koncertjük repertoárjába ikonikus együttesek legendás dalai szerepeltek.

Őket követte Magyarország legőrültebb rockabilly együttese, a Tom White & The Mad Circus. Műsoruk nagy részét a ’90-es évek hazai retro slágereinek átdolgozásai alkották a nagybőgős és herflis hangzást kedvelők legnagyobb örömére.

A folytatásban a HelloKids partyzenekar lépett színpadra a 70-es, ’80-as évek magyar és külföldi előadóinak dalaival, majd a méltán népszerű Silhouette Balett táncosai kápráztatták el a közönséget.

Mindeközben a Szent Borbála téren forralt bor, kürtőskalács, sült gesztenye íncsiklandozó illata fogadta a kilátogatókat.

A fergeteges előszilveszter DJ. Jana retro discojával zárult, melyen a közönség is kérhetett zeneszámokat. A hajnalig tartó buliba maguk a szervezők is önfeledten bekapcsolódtak.Elérhetőségeink
 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek