Önkormányzat
2023. November 10.

A logópályázatról is döntöttek

Négy napirendet tárgyalt Oroszlány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a csütörtöki rendkívüli ülésen.

Döntést hoztak a Tatabányai Szakképzési Centrummal fennálló vagyonkezelési szerződés módosításáról, majd két, határon átnyúló pályázat benyújtásához szükséges önerő biztosításáról. Mindkét pályázat illeszkedik a település 70. évfordulójához kapcsolódó rendezvénysorozathoz, amelyet 2024-ben tervez a város megvalósítani. Az első pályázat a „Mi európai városunk” címet, a másik pedig a „Haraszthegyi piknik Oroszlány szlovák partnertelepülései civil szervezeteinek bevonásával” címet kapta.

Ezt követően Oroszlány várossá nyilvánításának 70. évfordulója kapcsán kiírt logópályázatra beérkezett alkotásokat bírálta el a testület. A pályázatra 13 pályamű érkezett, és a következő döntés született:

 1. helyezett: Oroszlányi Közösségépítő pályázata – Oroszlányi Közösségépítő jeligével
 2. helyezett: Nagy Noémi pályázata – Egységesített idő jeligével
 3. helyezett Tercza Gréta pályázata – Sgraffito jeligével

A legjobbnak választott logó Oroszlány Város Önkormányzata nevében kiküldendő protokolláris iratokban, valamint a jubileumi programterv eseményeinek előkészítése és végrehajtása során megjelenítésre kerül.

Utolsó napirendként a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság személyi összetételéről döntött a grémium. Az Oroszlányiak Lokálpatrióta Köre frakció javaslatára 2023. november 10-től Szabó Ferenc helyett Rapcsák György külső bizottsági tagot választotta meg a képviselő-testület.Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek