Hír
2023. szeptember 24.

A nevetésé volt a főszerep

Nevetésben gazdag színházi este, felhőtlen szórakozás, kitűnő zenékkel átitatott darab várta a közönséget szombaton az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében.

A Pesti Művész Színház szereplőit ezúttal a Maga lesz a férjem című, 1937-ben filmen is bemutatott nagyszerű szerelmi történettel zárta szívébe a publikum, melyet Márkus Alfréd kiváló zenéi tettek még izgalmasabbá.

A szerelem az egyik olyan dolog a világon, amiért az ember szinte bármire képes, néha még afféle őrült tettekre, kisebb-nagyobb füllentésekre is, amelyek aztán elképesztően vicces helyzetekbe tudják hozni a szereplőket. Annyira komplikált érzés, hogy szinte bele lehet bolondulni, sőt, zenés vígjáték gyanánt még énekelhetünk is róla.

"Minél tisztességesebb egy férfi, annál nagyobb gazember! A férfiak nagyon óvatosak a lányokkal, a férjes asszonyokkal azonban már más a helyzet, nekik nyugodtan lehet udvarolni. A szerelem legjobb ellenszere a házasság." Az előadás rávilágított arra, hogy ezek a tézisek igazak-e, vagy ha nem, akkor hogyan cáfolják meg azokat két felvonásban, sok zenével, és humorral fűszerezve a remek színészek.

A szervezőknek és a művészeknek köszönhetően a fergeteges színházi előadás önfeledt szórakozást nyújtott mindazok számára, akik szerettek volna kicsit kiszabadulni a hétköznapok szürkeségéből, és kikapcsolódni egy vidám, gondtalan estén.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek