Hír
2023. július 05.

A köztisztviselőket köszöntötték

Köztisztviselők napja alkalmából az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal kedden köszöntötte a helyi és szákszendi intézmény dolgozóit a V8 étteremben.

A megjelenteket dr. File Beáta jegyző, a hivatal vezetője üdvözölte, majd az elmúlt félév történéseit, munka folyamatait értékelte. Kiemelte a nehézségeket is, de mint mondta, fő cél továbbra is az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálása.

Lazók Zoltán polgármester ünnepi beszédében kiemelte: „Tapasztaljuk, tapasztalom magam is, hogy az a világ, amely a mindennapjainkat jelenti, sokkal gyorsabban változik, mint korábban. Naponta, hetente, havonta vagy jobb esetben évente. Van olyan változás, ami ellen védtelenek vagyunk, mert nemcsak Magyarországon változnak a körülmények, hanem a világban mindenfelé. Az utóbbi években Ti is szembesülhettetek a kiszámíthatatlan, váratlan események okozta feladatok tömkelegével, melyeket a hivatal apparátusa megpróbált maximálisan kezelni. Talán sokaknak kedvét is szegték a mindennapi megpróbáltatások. Megköszönve kitartó munkátokat, mindezek ellenére én azt kérem Tőletek, törekedjetek a hivatal további megszilárdítására, alázattal és szolgálattal. Alázattal a szakmai elvárások és a törvények betartása érdekében, és szolgálva Oroszlány minden lakóját, azok legnagyobb megelégedésére”.

A hivatali és magánéletében egyaránt hivatásához méltó, becsületes, lelkiismeretes, etikus és példamutató magatartást tanúsító, - minősítéssel, annak hiányában teljesítményértékeléssel alátámasztott - kimagasló szakmai teljesítményt nyújtó, a jutalmazás évében legalább 10 éve a Hivatalban eltöltött közszolgálati jogviszonnyal rendelkező köztisztviselők közül a jeles nap alkalmából 5 dolgozó oklevélben és tárgyi elismerésben részesül minden évben.

Az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal 2023. évi kitüntetettjei:

  • Demeter Lászlóné – pénzügyi ügyintéző
  • Horváth Adrienn – igazgatási ügyintéző
  • Kapros Katalin – képviselő-testületi referens
  • Kovács Mónika – személyügyi ügyintéző
  • Szabadosné Margit Irén – közétkeztetési ügyintéző

A rendezvényen készült fotógaléria itt tekinthető meg: https://oroszlany.hu/media/fototar/2023/07/04/koztisztviselok-napja


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek