Hír
2023. June 09.

Távhővezeték csere

Az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. tájékoztatja a városlakókat, hogy a Bánki Donát utcában a volt Vásárcsarnok mögött és melletti területen, továbbá a Bánki Donát utca 2. számú épület előtti parkolóban kezdődően a Bánki Donát utca alatti átfűzéssel, majd a Havasi Márton utcán a járda melletti zöldsávban térszint alatti meghibásodott és elöregedett távhővezetéket magas ellátásbiztonságot nyújtó, korszerű, előszigetelt fűtési acélcsőre cseréli.

A mélyépítési munkák miatt a kivitelezéssel érintett területeken munkagépek fognak dolgozni, ezért kérik a lakosságot, hogy az érintett régióban történő gyalogos, kerékpáros, vagy elektromos mopeddel történő közlekedéskor ezt vegyék figyelembe és legyenek óvatosak. A kivitelezéssel érintett parkolóhelyek lezárásra kerülnek, a parkolás ezeken a helyeken a kivitelezés teljes ideje alatt nem lesz megoldható.

A kivitelezési munka az időjárás függvényében várhatóan 2023. június 12-én kezdődik, a befejezés két lépcsőben történik majd. A fűtési rendszer átadását a vásárcsarnok melletti és mögötti csere tekintetében 2023. június 22-re tervezik, míg a Bánki Donát utcáról induló munkák esetében július 30-ra.

Az érintett közterületi felületek közlekedésre alkalmas helyreállítása várhatóan 2022. augusztus 3-ig készül el.


Elérhetőségeink
 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek