Önkormányzat
2023. május 26.

Gyors döntések

Csütörtökön délután tartotta meg munkaterv szerinti ülését az oroszlányi képviselő-testület.

A beterjesztett 9 napirendi pontot 40 perc alatt megtárgyalta a grémium.

Elsőként tájékoztató hangzott el a két ülés között történt fontosabb eseményekről, a hozott döntésekről, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Ezt követően beszámolók következtek. A képviselők elfogadták az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. 2022. évi tevékenységéről szóló beszámolóját, az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. és a Létesítményeket Üzemeltető Nonprofit Kft. 2022. évi tevékenységét tartalmazó tájékoztatót, továbbá az oroszlányi Városi Temető 2022. évi üzemeltetéséről szóló tájékoztatót.

Döntést hoztak önkormányzati ingatlanvagyonnal, valamint az V. számú felnőtt háziorvosi körzettel kapcsolatosan. Egyhangú támogatást kapott a hagyományos, augusztus 20-i városi kitüntetésekre irányuló javaslattétel.

A testület megszavazta, hogy új név kerüljön fel az oroszlányi Sportdicsőség-táblára. Nekernusz Arnold, a karate sportban kiemelkedő teljesítményt nyújtó oroszlányi sportoló, 2022 decemberében sajnálatosan elhunyt. Hozzátartozói kérelmezték, hogy a sportoló teljesítményének elismeréseként felkerülhessen a Krajnyik „Akác” Sportcsarnokban elhelyezett, kiváló hazai, nemzetközi eredményeket elért oroszlányi sportolókat bemutató táblára.

A testületi ülés a kérdés, interpelláció napirenddel zárult.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek