Hír
2023. május 08.

Anya csak egy van

A fenti címmel szervezett fergeteges Anyák napi programot a Bluehill Events, valamint a Bányász Klub Közösségi és Rendezvényház az oroszlányi Szent Borbála téren.

Anyák napja alkalmából, vasárnap már kora délutántól fantasztikus fellépők várták a városlakókat és a környékbeli településről érkezőket a szabadtéri színpadnál.

Elsőként az AFORCE1, majd a Silhouette Dance táncosai szórakoztatták a közönséget. Mire a Fonogram-díjas szlovák énekes, Peter Sramek színpadra lépett, a tér szinte teljesen megtelt. A kitűnő hangulatú koncert után a 2012-es The Voice – Magyarország hangja döntőse, Agárdi Szilvia kápráztatta el hangjával a publikumot.

Lazók Zoltán polgármester és Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő ünnepi gondolatai után, a rendezvény zárásaként a magyar tánczene legismertebb előadó párosa, a napokban Fonogram Életműdíjjal kitüntetett Korda György és Balázs Klári aratott óriási sikert.

Az eleganciát is színpadra vivő duó a közönség nagy örömére elénekelte legnépszerűbb dalait, felcsendült a Gyengéden ölelj át, a Lady N, a Virágeső és természetesen a mindenki által várva-várt Reptér is.

A program együttműködő partnerei voltak: Oroszlányi Bányász Klub Alapítvány, Bethlen Gábor Alap, Oroszlány Város Önkormányzata, Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár, valamint a Forrás Rádió.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek