Hír
2023. április 18.

Elhunyt Hermann Istvánné

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Hermann Istvánné, az oroszlányi 3. számú választókörzet önkormányzati képviselője.

Editke 1970-ben költözött Oroszlányba, először a 18-as Volánnál helyezkedett el, majd az Oroszlányi Szénbányák Márkushegyi Bányaüzeméhez ment dolgozni, mint raktáros. Munka mellett elvégezte a közgazdasági szakközépiskolát, pénzügyi előadó, képesített könyvelő szakon.

Az iskola elvégzése után kinevezték anyaggazdálkodási csoportvezetőnek. Ebben a beosztásban 12 évig dolgozott, majd árkalkulátor lett.

1989-ben az INKÖZ Zrt. oroszlányi kirendeltség vezetői állását pályázta meg sikeresen. Közel 30 éven keresztül egyéni vállalkozóként, társasházak kezelésével foglalkozott.

Mindig szeretett emberekkel foglalkozni, tevékenységéből kifolyólag első kézből értesült a városlakók problémáiról. Szívesen foglalkozott a fiatalokkal és idősekkel egyaránt. Segítőkészségét és önzetlenségét példázza, hogy a közelmúltban 5 db pánikjelzőt vásárolt és adott át a Szociális Szolgálatnak.

Nagy híve és rajongója volt a sportnak, támogatott minden olyan kezdeményezést, amely a fiatalok mozgását, egészséges életmódra nevelését szolgálja.

2014-óta volt tagja Oroszlány Város Képviselő-testületének, tevékenykedett a Városfejlesztési Bizottságban, az Egészségügyi és Szociális Bizottságban, majd 2019-től a Pénzügyi- és Humán Bizottságokban.

Editke közvetlensége, fáradhatatlan tenni akarása hiányozni fog mindenki számára.

Hermann Istvánnét Oroszlány Város Önkormányzata saját halottjának tekinti.

Nyugodjék békében!


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek