Kék hírek
2023. March 31.

Ünnepélyes állománygyűlés

Március 30-án tartották meg az Oroszlányi Rendőrkapitányság kapitányságvezetői beosztásának ünnepélyes átadását a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár kamaratermében.

A meghívottakat, valamint a rendőri állomány tagjait Racsné Galambos Gréta r. százados, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense köszöntötte, majd Pataki Attiláné r. alezredes, megbízott szolgálatvezető ismertette az állományparancsot.

Farkas Gábor r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány beszédében méltatta a tisztségéről lemondott oroszlányi rendőrkapitány, dr. Bolehradsky Szilveszter r.ezredes munkáját, majd bemutatta a megbízott új városi kapitányságvezetőt, Hufnágel Ákos r. alezredest.

Lazók Zoltán polgármester Oroszlány nevében a következő gondolatokkal köszönte meg a távozó kapitány munkáját: „Dr. Bolehradsky Szilveszter rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos 2021. október 1-től megbízott vezetőként, majd 2022. február 1-jei hatállyal kinevezett vezetőként irányította városunk rendőrkapitányságát. Munkavégzésével, személyiségével példaként szolgált mindazok számára, akik a közösségért, a közösség biztonságáért való áldozatos munka iránt elkötelezettek, legyenek akár szakmabeli, vagy civil személyek, közösségek. Kapitányságvezetőként teljes mértékben átérezte és magáénak vallotta városunk bűn- és baleset megelőzéséért, közbiztonságáért való felelősséget. Ennek tudatában és ennek érdekében cselekedett, irányította az Oroszlányi Rendőrkapitányságot, ennek szellemében erősítette és működtette kiválóan az együttműködés rendszerét.

A rendőrökre vészterhes és békeidőkben is lehet számítani, ami azért fontos, mert a biztonság az egyik legfőbb társadalmi értékünk. A távozó kapitány olyan alapokat fektetett le, melyek megalapozzák a bizalmat és azt a szakmai együttműködést, amelyek a város érdekeit szolgálják”.


Elérhetőségeink
 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek