Kék hírek
2023. March 29.

Életet mentettek a rendőrök

A rendőrségre 2023. március 28-án délután érkezett bejelentés, miszerint egy nő Oroszlány és Tatabánya között rosszul lett, erősen vérzik.

A segélyhívás előtt még le tudott húzódni autójával az út szélére, majd elájult. Az oroszlányi járőrök megtalálták a bajba jutott személyt és azonnal elkezdték az ellátását. Eközben Németh Róbert r. főtörzsőrmester is elindult a helyszínre. A Police Medic képesítéssel rendelkező rendőr telefonon adott instrukciókat munkatársainak, mit tegyenek, amíg ő a helyszínre érkezik.

Buday Viktor r. törzszászlós és Schmölcz Tamás r. főtörzszászlós kiemelte a bajba jutott személyt a gépkocsiból. Hanyatt fektették és lábait felemelték, valamint betakarták, hogy ne hűljön ki. Időközben megérkezett Németh Róbert, aki átvette az ellátást. Ekkor a nő már eszméleténél volt, így el tudta mondani, hogy korábban műtéten esett át. Miután otthon vérezni kezdett, autóval elindult a kórházba, de időközben rosszul lett.

Mire a mentők a helyszínre értek, a rendőrök szakszerű beavatkozásának köszönhetően már stabil állapotban vihették kórházba a 43 éves nőt.

Forrás: police.hu


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek