Hír
2023. március 10.

Közgyűlést tartottak

A II. Rákóczi Ferenc Kultúrházban tartotta meg 2023. évi rendes közgyűlését csütörtökön délután a Falu-hagyományőrző és Kulturális Egyesület.

Elsőként az elnökség és a felügyelő bizottság beszámolója hangzott el, majd elfogadták a civil szervezet gazdasági és közhasznúsági jelentését. Ezt követően az idei esztendő programjait tárgyalták meg, melyben kiemelt szerepet kap a Borverseny, a májusfa állítás és döntés, a Falunap és a Szüreti felvonulás.

A közgyűlés tisztújítással folytatódott. Az eddigi vezetőségi tagok közül Maráczi Katalin és Szlezákné Molnár Katalin befejezte munkáját. Helyettük a jelölő bizottság Búzer Tibort és Túri Gergely Lászlónét javasolta a közgyűlésnek új vezetőségi tagnak. Ifj. Bíró József, dr. Pis János, Jánoki-Schüller Andrea, Károlyiné dr. Plóza Melinda, Nagygyörgy Lászlóné, Richter László, Schüller Andrásné, Suvada Csaba, ifj. Szigetvölgyi Istvánné és Turbucz Lajosné továbbra is vezetőségi tagként segíti az Egyesület munkáját.

Bíró Józsefné jelezte, hogy nem tudja tovább vállalni a felügyelőbizottsági tagságot, a jelölő bizottság Illeg Pálnét javasolta a közgyűlés részére új tagnak. Maczák Irén és Schöffer László továbbra is vállalta a tagságot.

A választást követően a vezetőségi, illetve a felügyelő bizottsági tagok megerősítették tisztségükben az Egyesület elnökét és titkárát, illetve a felügyelő bizottság elnökét.

  • Egyesület elnöke: dr. Pis János
  • Egyesület titkára: Schüller Andrásné
  • A felügyelő bizottság elnöke: Schöffer László

Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek