Hír
2023. március 05.

Fergeteges színházi előadás

A zenés vígjáték mindig közönségsiker Oroszlányban!

Nem volt ez másként szombat este sem, amikor Straub Dezső főszereplésével és rendezésében az „Egy csók és más semmi” című darabot teltház előtt mutatta be a Kölcsey Ferenc Művelődési Központban a Pesti Művész Színház.

A két felvonásos, közel 3 órás komédia alaptörténete már önmagában is pikáns. Sáfrány, a válóperes ügyvéd irodájában egymásnak adják a kilincset az ártatlan és jóval kevésbé ártatlan hölgyek és urak, lányok és fiúk, hogy rimánkodva kérjék őt, segítsen a bíróság előtt bebizonyítani: hiába a csalóka látszat, valójában nem történt semmi… Helyesebben: csak egy csók, és más semmi…

A Holdvilágos éjszakán, a Szerelemhez nem kell szépség, a Hallod-e Rozika te, a Pá, kis aranyom című régi Eisemann-slágerek mind „Sáfrány irodájában” hangzottak el, a színház zenekarának közreműködésével.

A szervezőknek és előadóknak köszönhetően a fergeteges színházi előadás önfeledt szórakozást nyújtott mindazok számára, akik szerettek volna kicsit kiszabadulni a hétköznapok szürkeségéből, és kikapcsolódni egy életvidám, gondtalan estén.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek