Hír
2023. március 02.

LED csereprogram

Tegnap tettük közzé honlapunkon az LED-fényforrások ingyenes cseréjére vonatkozó tájékoztatót.

Összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket az otthoni led fényforrások cseréjével kapcsolatban. Ha nem találta meg az ön által keresett választ, a cikk végén videós kitöltési útmutatót is meg tud nézni.

Kérdések és válaszok - videós útmutatóval.

Egy e-mail címmel többször is tudok regisztrálni?
  • Igen. A regisztrálás villanyszámlához kötött. Így, ha valakinek van több fogyasztási helye az egyes villanyszámlákhoz kapcsolódóan külön-külön tud regisztrálni. Sőt, ha valakinek nincs e-mail címe az is tud regisztrálni ismerőse, családtagja e-mail címével.
Szerződés lapon a SZERZŐDŐ ADATAI kire vonatkoznak?
  • A villanyszámlán szereplő felhasználó adatait kérjük megadni, mert vele történik a szerződéskötés.
A villanyszámlán lévő címen kell laknom a programban való részvételhez?
  • Nem. Így a lakcímkártyán lévő címnek sem kell megegyezni a villanyszámlán lévő címmel.
Feltöltős mérőórám van, igényelhetem-e a LED-eket?
  • Igen. Regisztráláskor a villanyszámla helyett kérjük töltse fel két egymást követő feltöltést igazoló dokumentumokat, és időszaknak adja meg a két igazolás dátumát, fogyasztásnak az első igazoláson szereplő mennyiséget kWh-ban.
Miért kell villanyszámlát is feltölteni?
  • A villanyszámlán lévő fogyasztás alapján a LEDCSERE alkalmazás meghatározza a megtakarítás maximális mennyiségét. Másrészt a villanyszámlához tartozó fogyasztási hely az az ingatlan, amire a regisztráció során igényelt csere vonatkozik. Emiatt a LEDCSERE alkalmazás egy fogyasztási helyhez egy regisztrációt enged meg.
Miért kell az igazolványokat is feltölteni?
  • Az igazolványok a villanyszámlán lévő személyt igazolják, és a szerződéskötéshez szükségesek. A természetes személy adatainak kezelése és tárolása, valamint azok feldolgozása szükségszerű része a programnak, mivel azok nélkül a jelentkező azonosítását nem lehet elvégezni.
Társasházban lakom, milyen címet adjak meg?
  • A villanyszámlán lévő címet adja meg, amely a felhasználási hely címe. Ha nem tartalmazza az albetét címét, kérjük egészítse ki azzal (pl. lépcsőház, emelet, lakás száma a társasházban).
Milyen LED típusokat tudok választani?
  • A LEDCSERE alkalmazás Fényforrások lapján feltüntetett LED típusok közül tud választani. Mindegyik típus minőségi termék a piacon legalább 2 év garanciával.
Mennyi LED fényforrást tudok választani?
  • A villanyszámla alapján adódó egyéves fogyasztás mennyiségéből határozza meg a LEDCSERE alkalmazás a kiválasztható LED-ek együttes teljesítményének maximumát. Ha ennél több LED-et választ értesítés jelenik meg a jelentkezés véglegesítésekor és módosíthatja a LED-ek megadását.
A regisztrálás véglegesítése után mit tegyek?
  • Sikeres regisztráció után a LEDCSERE alkalmazás értesítést küld a regisztrációról a megadott e-mail címre. Kérjük az e-mailben szereplő linkre kattintva erősítse meg a regisztrációt.
Mi történik a regisztrálás megerősítése után?
  • A regisztrálás során megadott adatoka, valamint a feltöltött dokumentumokat ellenőrzik. Sikeres ellenőrzés után a LEDCSERE alkalmazás megküldi Önnek a szerződést a regisztráláskor megadott e-mail címre. Az esetleges hiányosságokról értesítést küldenek. A szerződés a regisztrálások mennyiségétől függően készül el.
Aláírjam az e-mailben megkapott szerződést?
  • Nem szükséges sem aláírni, sem kinyomtatni.
Hol tudom átvenni a LED-eket?
  • A regisztrálás véglegesítése oldalon tud választani a meglévő átadóhelyek közül.
Mikor tudom átvenni a LED-eket?
  • Miután a kiválasztott átvételi ponton rendelkezésre állnak az igényelt LED-ek a LEDCSERE alkalmazás értesíteni fogja Önt az átvételi időpontokról.

Amennyiben nem kapott választ a felmerült kérdésére úgy további információkat talál a https://www.ledcsere.hu/faq linken.

Szeretné még kitöltés előtt megnézni, milyen információkkal készüljön előre? Nézze meg rövid videónkat a jelentkezés kitöltéséről az alábbi linkre kattintva: https://www.facebook.com/watch/?v=726135852331383&ref=sharing


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek