Sport
2023. február 10.

Vágsellyei tekések is részt vettek az emlékversenyen

Csütörtökön délután, immáron kilencedik alkalommal vette kezdetét a Bánhegyi László Emlékverseny az oroszlányi Chudik Lajos Sporttelep tekepályáján.

Az oroszlányi tekeszakosztály remek szervezésének köszönhetően idén rekordnevezéssel – 50 csapat részvételével – február 9-12. és 16-19. között, nyolc napon keresztül gurítanak amatőr és igazolt versenyzők.

Vágó Lajos Gábor szakosztályvezető elmondta, hogy az ország minden részéről – Szeged, Komló, Tiszakécske, Budapest, Paks, Körmend, Kaposvár stb. – érkezett nevezés, vármegyénket a házigazdák mellet hántai, bábolnai és tatabányai tekézők képviselik.

A hagyományos emlékversenyen – mely egyúttal a bajnoki szezon előtti erőfelmérés is – szlovákiai testvérvárosunk, Vágsellye tekései is részt vettek, akiket Lazók Zoltán polgármester külön üdvözölt.

A kitűnő kapcsolatnak köszönhetően tavaly decemberben az oroszlányiak is meghívást kaptak a hat csapat részvételével Felvidéken megrendezett Karácsony Teke Kupára, és szenzációs eredményt elérve, az egyéni és csapat értékelésben is első helyezést értek el.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek