Hír
2023. február 02.

Szakmai konzultáció

Megyei jegyzők számára tartottak szakmai konzultációt csütörtökön délelőtt Oroszlányban, a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár kamaratermében.

Tavaly decemberben született az a döntés, hogy meghatározott időszakonként szakmai egyeztetésre gyűlnek össze Komárom-Esztergom Vármegye jegyzői. A konzultációk egy-egy fontosabb téma, új feladat, jogszabály módosítás végrehajtásának részletes átbeszélése, javaslatok összegyűjtése, jó gyakorlatok megismerése érdekében szerveződnek.

Az első szakmai fórum helyszínének biztosítását és az esemény szervezését az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal vezetője, dr. File Beáta jegyző vállalta fel. A hagyományteremtő program témái között szerepeltek temető rendelet módosításával kapcsolatos kérdések, valamint az egészségügyi jogszabályok módosításainak hatása az önkormányzati kötelező feladatellátásra.

A rendezvényen a Jegyzők Országos Szövetsége képviseletében részt vett Tóth János elnök, aki megragadva az alkalmat, javaslatot tett Komárom-Esztergom Vármegye Jegyzői Tagozatának létrehozására.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek