Hír
2023. January 27.

Nyertes volt a főszereplő és a közönség is

Teltházas, fergeteges vígjátékkal kezdődött az idei színházi előadássorozat pénteken este az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központban.

A szezonnyitón a Pesti Művész Színház előadásában a „Szemenszedett igazság, avagy hazudni tudni kell” című 2 felvonásos vígjátékot láthatta a nagyérdemű közönség.

A darab története is pikáns, sokat sejtető komédiáról árulkodott: Alice Michel szeretője. Hónapok óta egy hotelben randevúznak, ugyanis mindketten házasok. Ráadásul Alice férje Michel legjobb barátja. Michel - hogy senki ne sérüljön - " mindenki érdekében" hazudozni kezd. Hazudik élvezettel, hazudik szenvedéllyel, majd hazudik zavartan és kétségbeesve. A hazugság úgy árasztja el az életüket, mint nyitva felejtett csap a lakást.

A sztori egyik főszereplője Nyertes Zsuzsa Magyarország első számú komikája, aki közel 40 éve tündököl a színpadon. A kabarétól a vígjátékon át a musicalig Oroszlányban is már sok előadásban nyújtott felejthetetlen alakítást.

A színházkedvelők ezúttal sem csalódtak, hiszen Nyertes Zsuzsa és művésztársai ismét egy felejthetetlen előadással örvendeztették meg őket.


Elérhetőségeink
 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek