Kék hírek
2022. december 03.

Kábítószert is fogyasztottak az önbíráskodók

Jogosnak vélt tartozás miatt ment a sértetthez a 23 éves F. Krisztián és a 30 éves F. Zoltán november 29-én délután. Az oroszlányi lakásnál a bejárati ajtót ütni-verni kezdték, és közben kiabáltak.

A lakót 10 ezer forint kölcsön visszaadására szólították fel. A sértett a megrongált ajtót kinyitotta, ekkor akarata ellenére a két férfi oda bement. A lakásban további vita alakult ki a felek között, végül egy kabátot vittek magukkal a betolakodók.

Még ezen a napon azonosításra került F. Krisztián és F. Zoltán helyi lakosok, őket az oroszlányi nyomozók másnap gyanúsítottként kihallgatták önbíráskodás bűntett elkövetése miatt. Egyikük sem ismeretlen már a rendőrök előtt, mindkettőjük ellen van folyamatban büntetőeljárás. A kábítószerteszt pozitív eredményt mutatott, ellenük így kábítószer birtoklása miatt is indult büntetőeljárás. Az Oroszlányi Rendőrkapitányság F. Krisztiánt, és F. Zoltánt őrizetbe vette, majd kezdeményezte, hogy a Tatabányai Járás Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatásukra.

Forrás: police.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek