Hír
2022. november 15.

Díjazták a jókat

Ünnepélyes keretek között adták át hétfőn délután a „Jó tanuló, jó sportoló” elismeréseket a Krajnyik „Akác András Sportcsarnokban. A képviselő-testület október 27-én döntött arról, hogy a város sport- és tanulmányi eredményeiben kiemelkedő diákjait idén is megjutalmazza.

A megjelenteket, köztük Szabó Mihály alpolgármestert, dr. File Beáta jegyzőt, a szülőket, edzőket és a szép eredményeket elért diákokat Péter Melitta jegyzői referens köszöntötte, majd Rajnai Gábor alpolgármester intézett ünnepi szavakat az áldozatos munkájuk eredményeiért elismerésre váró jó tanulókhoz, akik egyben jó sportolói is Oroszlánynak.

„Régi igazság, hogy a sport megmutatja, ki vagy és kivé lehetsz. Megtanít kitartóan, magunkért és egymásért is küzdeni, tisztességesen győzni, vagy akár emelt fejjel veszíteni. A sport a legbiztosabb nevelési módszer, amely segít abban, hogy a most fiatal nemzedék sikeres legyen, helyt tudjon majd állni a világban, győztesként kerülhessen ki az élet nagy csatáiból. Akiknek ma gratulálni fogunk, birtokában vannak a tudásnak és a sport mellett is elköteleződtek, vagyis minden eszközük megvan ahhoz, hogy sikeres, példamutató és tettre kész felnőttek legyenek. Ehhez kívánok kitartást, erőt és szép eredményeket, az edzőktől és pedagógusoktól pedig azt kérem, hogy továbbra is szeretettel és alázattal végezzék a munkájukat, hiszen mint látják, megéri!” – mondta a városvezető.

A rendezvényt a Bakfark Bálint Alapfokú Művészeti Iskola tanári rézfúvós quartettjének előadása és a Hébé Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek műsora színesítette, majd Rajnai Gábor, valamint Zsolnay Árpád, az OBSK egykori kosárlabdázója, trénere közösen nyújtotta át az elismeréseket a diákoknak és edzőiknek.

Az eseményen készült fotógalériát itt tekinthetik meg: https://oroszlany.hu/media/fototar/2022/11/14/jo-tanulojo-sportolo

A díjazottak névsorát a mellékelt táblázatban olvashatják!



Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek