Hír
2022. október 15.

Műélmény Kávézó

Bárdos József festőművész volt a vendége a Műélmény Kávézónak pénteken délután.

A Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár kiállítótermében Körtvélyfáy Zoltán közművelődési szakember köszöntötte a szépszámú érdeklődőt, köztük Lazók Zoltán polgármestert.

„Csak a művészet az, amely önzetlenül ad és sosem vesz el” – osztotta meg ars poeticáját bevezetőként Bárdos József festőművész, a rendezvény vendége. A Tatabányán élő alkotó a kötetlen beszélgetés mellett rendhagyó tárlatvezetést is tartott a nemrégiben kiállított képei között.

Elmondta, hogy milyen motívumokat, anyagokat, színeket használ a legszívesebben, beszélt kedvenc témáiról. A képeknek köszönhetően kitűnik, szívesen fest városképeket, hiszen találkozhatunk művei között Tihany, Oroszlány, Szentendre utcaképeivel is.

Bárdos József beszélt a rend fontosságáról, szerepről, mely tükröződik műtermében, alkotásaiban és hétköznapi életében egyaránt. Kiemelte, hogy számára meghatározó tényező a zene és a család szeretete.

A remek hangulatú beszélgetést a szervezők az elmaradhatatlan kávékóstolóval tették kellemesebbé, melyen ezúttal jávai és costa-ricai „fekete” különlegességeket kínáltak.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek