Hír
2022. szeptember 23.

Közmeghallgatást tartott a képviselő-testület

Magyarország helyi önkormányzatairól szóló törvény értelmében a Képviselő-testület évente legalább egyszer, előre meghirdetett időpontban közmeghallgatást tart, amelyen a helyi lakosság és a helyben érdekelt szervezetek közügyeket érintő kérdéseket és javaslatokat tehetnek. Az idei fórumra csütörtökön délután került sor a polgármesteri hivatal tárgyalójában.

Lazók Zoltán polgármester elsőként az előzőleg beküldött írásos felvetéseket ismertette a megjelentekkel. Többek között a klíma berendezések helytelen felszerelése, üzemeltetése, a Takács Imre utca 24-58. közötti szennyvíz csatorna gerincvezeték kiépítése került szóba, továbbá a Nyíres dűlőben lévő út állapotára érkezett panasz. Több kérést, javaslatot tartalmazó megkeresés érkezett a Táncsics M. u. 39-41. társasház lakóitól.

Összesen négy felszólaló felvetéseire reagáltak helyben a szakemberek, illetve, mivel az Oroszlányi Televízió élőben közvetítette az eseményt, hárman otthonról tették fel kérdéseiket a városatyáknak. A hozzászólók leginkább a külterületi dűlők vezetékes vízellátásával és birtokhasználati kérdésekkel foglalkoztak.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek