Egészség
2022. szeptember 15.

Ne feledjék, szombaton Egészségváros Oroszlányban!

Az Egészségváros nem csupán egy olyan ingyenes rendezvény, ahol a lakosok képet kaphatnak egészségügyi állapotukról.

A program keretében ugyanis a Richter Gedeon Nyrt. 3,5 millió forintos alaptámogatást ajánl fel az Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézetnek. Ezt az összeget a lakosok aktív részvételükkel tovább növelhetik szeptember 17-én, hogy megvalósulhasson az intézmény célja, a modern betegbehívó rendszer kiépítése. Minden szűrésért, tanácsadásért, meghallgatott előadásért 300 forint értékű ponttal bővül az alapadomány.

Már reggel 9 órakor várják a lakosokat egy kellemes közös mozgásra, az Egészségsétára. A séta az Oroszlányi Bányász Koncert Fesztivál Fúvószenekar felvezetésével a Szakorvosi Rendelőintézettől indul, és a résztvevők együtt érkeznek a Szent Borbála térre. A jó hangulat mellett azért is érdemes csatlakozni, mert azok, aki a sétával érkeznek az esemény helyszínére, máris dupla, azaz 600 forint értékű adományponttal növelik az alaptámogatás összegét!

Online pontgyűjtésre is lesz lehetőség, így azok is hozzájárulhatnak a támogatásához, akik személyesen nem tudnak részt venni az eseményen. A különböző programokat a rendezvény napján az Egészségváros Facebook oldal élőben fogja közvetíteni, az erre érkező aktivitások (megosztás, kedvelés, hozzászólás) mind egy-egy adománypontot jelentenek az egészségügyi intézmény számára.

Az oroszlányi Egészségváros házigazdája Barabás Évi lesz, aki immár évek óta rendszeresen nemcsak a színpadon, de a szűréseken is aktív résztvevője az országos eseménynek.

A rendezvény részletes programját a mellékelt plakáton olvashatják!



Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek