Hír
2022. August 29.

Újabb kedvező változások az oroszlányi vasúti menetrendben

Augusztus 29-től lép hatályba a MÁV-START Zrt. idei 3. sz. menetrendi módosítása, amely érinti a Tatabánya-Oroszlány vasútvonal menetrendjét is.

Hétvégi- és ünnepnapokon reggel az első három, Oroszlányból Tatabányáig közlekedő személyvonat 25 perccel később közlekedik, Oroszlányból 5:00, 6:00 és 7:00 órakor indulnak és Tatabánya állomásra 5:20-kor, 6:20-kor és 7:22-kor érkeznek, így a várakozási idő Budapest felé rövidül (Tatabányáról 5:38-kor, 6:38-kor és 7:38-kor lehet továbbutazni). Munkanapokon reggel változatlan az eddigi menetrend, az első három vonat továbbra is 4:35-kor, 5:35-kor és 6:35-kor indul, és Budapestig közlekedik. 7:45-től pedig minden nap óránként indulnak közvetlen vonatok Oroszlányból Budapestre.

Ugyancsak hétvégén és ünnepnapokon reggel két Tatabánya - Oroszlány viszonylatú személyvonat később közlekedik, Tatabányáról 5:33-kor és 6:33-kor indulnak, csatlakozással Budapest és Győr felől.

Új vonat közlekedik naponta 4:06-kor Tatabányáról Oroszlányba, amely a Budapest-Déli pályaudvarról 3:10-kor induló és Tatabányára 4:01-kor érkező személyvonathoz csatlakozik, így éjszakai eljutási lehetőség is lesz a fővárosból Oroszlányba.

Az augusztus 29-től érvényes menetrendet a csatlakozások feltüntetésével a mellékelt táblázatok tartalmazzák. Menetrendi kereső és internetes menetjegyváltási lehetőség az alábbi címen érhető el: https://jegy.mav.hu/

Oroszlány állomáson korlátozott nyitvatartással vasúti menetjegypénztár üzemel, a pénztár nyitvatartási idején kívül a menetjegy a jegyvizsgálótól a vonaton is megvásárolható. Az állomási pénztár nyitvatartása megtekinthető az alábbi címen: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/vasutallomas/oroszlany

Forrás: MÁV-START Zrt.Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek