Hír
2022. július 27.

Csomagautomatákat telepít a Posta Oroszlányban

Komárom-Esztergom megyében Tatabányán, Esztergomban, Komáromban, illetve Oroszlányban is számíthatunk arra, hogy új csomagautomatákat szerel fel a Magyar Posta Zrt. A beruházás célja, hogy modern, minőségi, logisztikai szolgáltatásokat nyújtsanak a lakosságnak.

A közelmúltban jelentette be a Magyar Posta, hogy megkezdte csomagautomata-hálózatának bővítését. Az első új berendezést Budapesten, a II. kerületben helyezték el, ezt követi az agglomeráció, majd a vidék. A készülékeket a telepítések befejeztével, várhatóan ősz elején fogják beüzemelni.

Az állami vállalat az idei esztendő elején döntött úgy, hogy jelentős, a logisztikai infrastruktúrát érintő fejlesztés valósít meg. Ma már nem elegendő, hogy a csomagokat gyorsan válogatják és kézbesítik. A változó igényekhez igazodva például biztosítaniuk kell azt is, hogy gyakorlatilag a nap 24 órájában át is lehessen venni a feladott tárgyakat, árukat.

A Magyar Posta Zrt. mindent megtesz azért, hogy – az egyetemes szolgáltatás magas színvonalú ellátása mellett – a kiscsomaglogisztikai piacon is az ügyféligényeket lefedő, modern, minőségi szolgáltatásokat tudjon nyújtani országszerte. Ennek érdekében telepítik a berendezéseket. Komárom-Esztergom megyében több készülék felszerelését tervezik. Eddig négy helyszín esetében szerződtek már, de továbbiak kapcsán is folynak a tárgyalások.

A csomagautomaták népszerűsége az elmúlt két évben rendkívüli módon megnőtt. A cég szerint a felhasználók, vásárlók számára a csomagautomaták rendkívül kényelmes megoldást jelentenek, hiszen nem kell alkalmazkodni sem a kézbesítéshez, sem valamely posta, üzlet nyitvatartásához, a legtöbb készülék utcáról elérhető, azaz 0-24 órában használható.

Forrás: kemma.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek