Kék hírek
2022. July 26.

Iskolaőrök jelentkezését várják

Tatabányai és komáromi iskolákba keres munkatársakat a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mi az iskolaőr feladata?
Közreműködik a nevelési-oktatási intézmények rendjének fenntartásában, intézkedésre és kényszerítőeszköz használatára jogosult.

Ki jelentkezhet? Milyen képzést kapnak?
A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várjuk. Feltétel a magyar állampolgárság, az állandó, bejelentett belföldi lakóhely, valamint az egészségi, fizikai, pszichikai alkalmasság és az erkölcsi bizonyítvány megléte. A felvételt nyert pályázók 3 hetes képzésben vesznek részt. A felvett jelentkezők a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság munkavállalói állományába 3 hónap próbaidő kitöltésével kerülnek felvételre.

Meddig lehet jelentkezni?
A jelentkezési határidő július végén lejár, mivel a képzés augusztus 1-jén kezdetét veszi.

Mennyi a fizetés?
Az iskolaőrök illetménye bruttó 260.000 Ft és évi bruttó 200.000 Forint cafetéria, emellett a túlszolgálat pénzben megváltható. Az illetményen kívül az iskolaőrök útiköltség térítést és egyenruhát kapnak.

Hova kell benyújtani a pályázatot?
Postai úton a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata részére: 2800 Tatabánya, Komáromi u. 2., illetve leadható bármelyik rendőrkapitányságon. Elektronikus úton a karrier@komarom.police.hu e-mail címen várjuk a jelentkezéseket.

Hol kaphatnak bővebb felvilágosítást? A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán Kadlecsik Anikó r. századostól, a 34/517-716/20-99-es telefonszámon.


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek