Tánc-Zene
2022. June 05.

Fergeteges Hébé Gála

Dupla, teltházas táncgálát tartott szombaton az oroszlányi Hébé Művészeti Iskola a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében.

Az intézmény tanévzáró gálaelőadására 3 év kényszerű kihagyás után került sor ismét. A színpadon bemutatkozott minden gyermek, aki a Hébé Művészeti Iskolában tanul táncolni. A Hébé grafika tanszak növendékeinek ezévi munkáit pedig a kiállításon tekinthették meg az érdeklődők.

A moderntánc és mazsorettsport koreográfiákat Geisztné Gogolák Éva, Karvaly Róbert és Bakó Rita Lili készítette és tanította be, a néptáncosokat Gergely Anita állította színpadra.

Az iskola - a Hébé Alapítvány fenntartásában- a 16-ik tanévében is műhelyként működik. Benne a néptánc, a moderntánc, a mazsorettsport, a rajz és festészet szoros együttműködésben.

Az elmúlt 30 évben több táncpedagógus dolgozott a Hébés gyerekekkel – tanítva a személyükhöz kötődő stílusokat -, aki azonban állandó és rendíthetetlen, az Geisztné Gogolák Éva, az alapító művészeti vezető és a színvonal élő megtestesítője.


Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek