Hír
2022. May 30.

Városi gyermeknap

Egy nap, amikor annyit ugrálhatsz, pattoghatsz, szökkenhetsz, amennyit csak szeretnél! Ezzel a szlogennel várta a gyerkőcöket az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár a városi gyermeknapra.

Már a délelőtti órákban elkezdődött a kipakolás a Szent Borbála téren és a szabadtéri színpad környékén. A borongós idő sem szegte kedvét a városlakóknak, ami meglátszott az érdeklődésen is, hiszen sok százan látogattak ki a rendezvényre csemetéikkel.

S akik kimentek, nem is csalódtak. Talán még soha ennyi játszóeszköz és érdekesség nem várta a fiatalokat. Az aprókat gyereksarok, a kicsiket kalóz ugráló, a nagyobbakat óriás csúszda, „tűzkarikával”, bokszolható oszloppal ellátott akadálypályás ugráló, két csúszdás óriás Shrek ugrálóvár, dühöngő légvár és 4 pályás euro-jumping trambulin fogadta.

Ezek mellett ügyességi és logikai játékok sokasága, valamint kézműves játszóház hívogatta a lurkókat. Az itt szerzett gyermeknapi élményjegyeket válthatták be a színpompás játékszereknél.

S miközben egész délután hullámzott a tömeg a nagyszabású, jól szervezett esemény helyszínei között, a teret betöltötte az ínycsiklandozó hot-dog, kürtőskalács és vattacukor illata. A szabadtéri színpadnál Horváth Sándor adott interaktív, zenés gyermek műsort, koraeste pedig az Oroszlányi Bányász Koncert Fesztivál Fúvószenekar szórakoztatta a város gyermekeit.Elérhetőségeink

 • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
  Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
  +36 (34) 361-444
  hivatal@oroszlany.hu
 • A honlap tartalmáért felelős vezető:
  Lazók Zoltán
  Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek