Sport
2022. május 25.

Parázs meccsen, magabiztosan nyert a Körmend

A rájátszás, negyeddöntő, 3. meccsén simán győztek a vendéglátók.

Egis Körmend – MVM-OSE Lions 84-71 (27-21, 21-14, 19-14, 17-22)

Oroszlány: Ihring 13/3, Mesicek 26/6, Carev 11/3, Calhoun 8/3, Molnár 4. Cserék: Ruják 2, Parrish 7/3, Dorogi -, Tóth -.

Feszült volt a találkozó, már az első negyedben szóváltás alakult ki a játékosok között, de ami ennél is lényegesebb, hogy kezdett ellépni a Körmend. Próbálkozott az OSE, de minden kosárra volt reakciója a vasiaknak, így nem tudott közelebb férkőzni a vendég alakulat. Magabiztos előnyt épített ki az első negyedben az Egis Körmend.

A második negyed elején tízpontos differencia alakult ki, elkezdett nyílni az olló a hazaiak javára. Bár arra is volt lehetősége a körmendieknek, hogy húsz ponttal is elmenjenek, ezen belül tudott maradni az Oroszlány.

A fordulás után hiába próbálkoztak a vendégek, továbbra sem tudtak közelebb férkőzni, magabiztosan kosárlabdázott a Körmend. A záró etap előtt még egy kicsit tudott kozmetikázni az eredményen az OSE, de ez csak arra volt elég, hogy bejöjjenek húsz pont alá.

A záró felvonás elején mindent egy lapra feltéve próbált támadni az MVM-OSE Lions, de innen már nem volt visszaút a vendégeknek. Az Egis Körmend magabiztosan kosárlabdázva húzta be a mérkőzést, ezzel megfordítva a párharc állását. A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy egy meccs végi összezördülés miatt Mesicek a kiállítás sorsára jutott. A három győztes meccsig tartó párharc állása: 2-1 a Körmendnek.

Forrás: BB1.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek