Hír
2022. május 20.

Ismét elismerést kapott a Bridgestone

Az Év Gyára 2021 díjat nyerte el a Bridgestone Tatabánya a "Legjobb menedzsment folyamatok" kategóriában. A vállalat az elmúlt években számos elismeréssel gazdagodott, például kiérdemelte az Év beszállítója címet, és a Családbarát Munkahely elismerést is.

A "Legjobb menedzsmentfolyamatok" díját az Év Gyára 2021 zsűrije a termelési és a támogató folyamatok hatékonyságát és eredményességét, valamint a részfolyamatokat vizsgálva ítélte oda a Bridgestone Tatabányának. A vállalatnál kiemelt figyelmet kap a dolgozói elkötelezettség növelése és a szervezeti tanulási folyamat fejlesztése. Ezen kívül pedig a gyártó berendezések megbízhatóságának és gépkihasználásának növelése, az alapszintű karbantartási folyamatok operátor-szintű bevezetése is azon belső folyamatok közé tartozik, amelyeket a díjjal elismertek.

A működésének idén 15 éves évfordulóját ünneplő tatabányai üzem több mint 1300 dolgozójával Komárom-Esztergom megye egyik legnagyobb munkáltatója. A fenntarthatóságot is fókuszba helyező, folyamatos fejlesztések révén a hazai egység az eddig legyártott közel 40 millió abronccsal, mára Magyarország egyik legjelentősebb gumiabroncsgyártója és a cégcsoport egyik legmodernebb európai üzeme is egyben.

A kitüntetett cég több száz oroszlányi dolgozónak biztosít munkalehetőséget, és szponzorként évek óta támogatja városunk kosárlabda csapatát.


Elérhetőségeink
  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere
Népszerű cikkek