Hír
2022. április 30.

Továbbra is Tyukodi József az elnök

Pénteken délután megtartotta éves, és egyben tisztújító közgyűlését az Oroszlányi Önkéntes Tűzoltó Egyesület a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Az eseményen részt vett többek között Ágoston Gábor, a Komárom-Esztergom Megyei Tűzoltó Szövetség elnöke, Szabó Imre az Oroszlányi Önkormányzati Tűzoltóság parancsnoka és Szabó Mihály alpolgármester, akiket Tyukodi József egyesületi elnök köszöntött.

A közgyűlés az Egyesület elmúlt négy éves működéséről szóló elnöki beszámolóval kezdődött, melyet a 31 fős tagságából megjelent 18 önkéntes tűzoltó egyhangúan elfogadott. Ezt követte a gazdasági és pénzügyi beszámoló, majd titkos szavazás keretében a tisztújítás.

A voksolást követően a szavazatszámláló bizottság kihirdette a választás eredményét, melynek értelmében újabb négy évig, 2026 áprilisáig Tyukodi József látja el az elnöki feladatokat. Az Egyesület titkára Martin Zoltán, gazdasági vezetője Szenyovszky Katalin, szakmai vezetője Czupár Tamás, elnökségi referense Pintér Zsolt lett. A felügyelő bizottsági teendők ellátására Erdei István, Keszler László és Urszán Róbert kapott megbízást.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek