Sport
2022. április 14.

Szinte végig vezetve nyert a Kaposvár

Nyolc pontos vereséget szenvedett az oroszlányi kosárlabdacsapat a középszakasz 3. fordulójában.

Kaposvári KK – MVM-OSE Lions 93-85 (27-21, 23-23, 25-22, 18-19)

Oroszlány: Ihring 12/6, Carev -, Calhoun 12/12, Burns 13, Molnár 11. Cserék: Ruják 7, Mesicek 23, Mucza -, Parrish 3, Dorogi 4.

Viszonylag sokat kellett várni az első kosárra, majd a Kaposvár ragadta magához a vezetést, és a kiharcolt előnyt meg is tartották a negyed végéig.

A második etapot is jól kezdték a hazaiak. Továbbra is remek ritmusban kosárlabdáztak a kék-fehérek, 16 perc alatt 10 gólpasszt osztottak szét, miközben a védekezésük is jól működött. Ezt követően kisebb gödörbe kerültek a somogyiak, kezdett felzárkózni az Oroszlány, azonban a 6 pontos előny megmaradt a hazaiaknál a nagyszünetig.

A fordulás után kezdett kialakulni egy adok-kapok, jöttek a pontok, a differencia viszont maradt a csapatok között. Sőt, újra a lendületet kaptak a vendéglátók, akik megint elmentek a már megszokottnak mondható 6 ponttal. Az OSE már nem tudott újítani a negyed végéig, ráadásul az utolsó másodpercben is betaláltak a hazaiak.

A Kaposvár kezdte jobban a záró negyedet is, újra kétszámjegyű volt a különbség a két gárda között. Megpróbált egy nagy rohamot indítani a vendég alakulat, de a házigazdák gyakorlatilag két perccel a vége előtt már eldöntötték a találkozót.

Nagyot küzdött az MVM-OSE Lions, kétszer ki is tudott egyenlíteni, de összességében megérdemelt győzelmet aratott a Kaposvári KK.

Forrás: BB1.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek