Sport
2022. március 27.

Ismét egy pontos vereség

Elképesztő végjáték után, vereséget szenvedett hazai pályán az OSE az alapszakasz utolsó találkozóján, a piros-fekete rangadón.

MVM-OSE Lions - Szolnoki Olajbányász 69-70 (15-19, 20-23, 19-12, 15-16)

Oroszlány: Ihring 8/3, Carev 4, Calhoun 21/15, Burns 13/3, Molnár -. Cserék: Ruják 9/3, Parrish 12/6, Garamvölgyi 2, Dorogi -.

Jó támadással kezdett az Oroszlány, melyre azonnal jött a válasz a vendégektől. Többperces gólcsend következett, majd megint lépéselőnybe került a Szolnok, ami meg is maradt a játékrész végéig.

A második negyed elején egyszerűen semmi nem jött össze az Oroszlánynak, könnyedén tartotta a távolságot az Olajbányász. Érdemben továbbra sem változott a játék képe, hétpontos szolnoki előnnyel mentek nagyszünetre a felek.

A harmadik negyedben jól tartotta magát az MVM-OSE Lions, amely végig ott loholt az Olajbányász nyakán. Egy időkérését követően új erőre kapott a Szolnok és egy nagy futással megfordította az eredményt, azonban a vége előtt még egyenlíteni tudtak a hazaiak.

Közel két és fél percet kellett várni az első kosárra a záró etap elején, mely igazi izgalmakat hozott. Nagyon kiegyenlített játék folyt, majd büntetőknek köszönhetően elképesztő végjátékot nyert meg a Szolnoki Olajbányász.

Forrás: BB1.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek