Hír
2022. március 20.

Civileké a Ház

Március 15-18. között került megrendezésre a XXIV. Civileké a Ház rendezvénysorozat a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár helységeiben.

A különböző tematikákra épülő négy napos esemény gazdag programokkal várta a városlakókat.

Az „Egészségnap” keretében az Optimisták és Mozgáskorlátozottak Klubja növényi étel és ital kóstolóval egybekötött főzőbemutatót tartott, melynek vendége Szökrönyös Katalin vegetáriánus, vegán szakács volt.

Az érdeklődők nyílt foglalkozások keretében betekintést nyerhettek a Mazsola torna, a Jóga, a Zumba és a Pilates gyakorlataiba, továbbá bekapcsolódhattak a Szövőszakkör és a Természetjárók foglalkozásaiba.

Nagy érdeklődés övezte a Kistérségi Nyugdíjas Találkozót, melyen a helyi Nyugdíjas Értelmiségi Klub, a Borbálai Nyugdíjas Klub, a Hölgyklub és a Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat tagjain kívül bokodi, kecskédi és szákszendi nyugdíjas csoportok is bemutatkoztak, majd a kötetlen, baráti beszélgetések közepette táncokkal szórakoztatták a jelenlévőket.

A rendezvény záró gálájára pénteken délután került sor. A változatos programon fellépett az intézmény Gyermek Néptánccsoportja, a Cirill Táncstúdió, a HeMo Musical Stúdió, a Bányász Népdalkör Egyesület, valamint a Szíjj Irma Kamarakórus.


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek