Sport
2022. február 19.

Fontos meccset húzott be az MVM-OSE Lions

A 10. hely megszerzése szempontjából kulcsfontosságú találkozót rendeztek a kosárlabda bajnokság 23. fordulóban, melyen az Oroszlány a Nyíregyháza csapatát fogadta.

MVM-OSE Lions – HÜBNER Nyíregyháza BS 80-74 (25-16, 14-21, 18-16, 23-21)

Oroszlány: Ihring 15/9, Mesicek 26/3, Parrish 13/9, Dorogi 1, Burns 12. Cserék: Ruják 2, Carev 8/6, Garamvölgyi 3/3, Molnár -.

Jól kezdte a mérkőzést a hazai gárda, ám hamar egyenlíteni tudott a Nyíregyháza. A folytatásban elkezdtek beesni az oroszlányi triplák, magabiztosan támadott az MVM-OSE Lions és bár a vendégek sem játszottak rosszul, kezdtek lemaradni. Az első negyedet magabiztosan hozta az OSE.

A második etapban extázisban játszottak az oroszlányiak, remek dobószázalékkal léptek el folyamatosan a Nyíregyházától. A vendégek azonban nem adták fel, sőt 2 pontra csökkentették az oroszlányi előnyt.

A harmadik negyedben fej-fej mellett haladtak a felek, majd a negyed vége felé elkapta a fonalat az Oroszlány, és megint ellépett a piros-fekete alakulat.

Az utolsó felvonásban mindkét csapat hősiesen küzdött, mindent megtettek a sikerért. Végül az MVM-OSE Lions együttese egy nagyon kiélezett meccsen diadalmaskodott a Hübner Nyíregyháza BS-el szemben.

Forrás: BB1.hu


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek