Sport
2022. január 31.

Idegenben győzött az OSE

A bajnokság 20. fordulójában Paksra látogatott az oroszlányi felnőtt férfi kosárlabdacsapat, és nagy küzdelemben 9 pontos győzelmet aratott.

Atomerőmű SE - MVM-OSE Lions 73-82 (15-16, 17-21, 18-22, 23-23)

OSE: Ihring 10/3, Mesicek 13/3, Mucza -, Minchev 26/12, Burns 10. Csere: Ruják 11/6, Parrish 5/3, Tóth B. 3/3, Molnár M. 2, Garamvölgyi 2.

Nem hozott kosáresőt az első negyed, több kihagyott helyzet borzolta a kedélyeket mindkét oldalon. A második negyed sem hozott változást, kiegyenlített volt a játék, felváltva vezettek a csapatok. A félidőben 5 ponttal a vendégek vezettek.

A folytatásban megmaradt az oroszlányiak lendülete, állandósították vezetésüket. Továbbra is inkább a küzdelem dominált, sem mint a szép játék, de ez az OSE-nak kedvezett. Ezután feljöttek a hazaiak többször is négy pont környékére, de ilyenkor az OSE-tól valaki mindig betalált. Újra kezdett szoros lenni a találkozó, de a harmadik negyed végére megtört a paksiak lendülete.

A záró tíz perc elején két pontra többször is feljött az Atomerőmű, azonban egyenlíteniük már egyszer sem sikerült. Az OSE gyakorlatilag az utolsó két percre eldöntötte a meccs sorsát, a hátralévő percekben már csak a különbség volt kérdéses. Végül kilenc ponttal nyert a Krasovec-legénység, elrontva ezzel a paksiak saját csarnokukba történő visszatérését.

Forrás: bb1.hu

Fotó: OSE Hivatalos oldala


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek