Önkormányzat
2022. január 28.

Ülést tartottak a képviselők

18 napirendi pontot tárgyalt Oroszlány Város Képviselő-testülete a csütörtöki ülésen.

Elsőként Lazók Zoltán polgármester tartott tájékoztatót a két ülés között történt fontosabb eseményekről, a hozott döntésekről, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, majd Településrendezési Tervvel kapcsolatos döntéseket hozott a grémium.

Elfogadták az OSE Lions Sport Nonprofit Kft. 2022. évi támogatására irányuló határozati javaslatot, a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár Oroszlány 2022. évi munkatervét, továbbá az intézmény Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítását.

Szintén elfogadták a képviselők az Önkormányzati Szociális Szolgálat Szervezeti és Működési Szabályzatának, valamint a szervezeti egységek szakmai programjának módosítását. Egyhangú döntés született a Bölcsőde és Oroszlány Város Óvodáinak nyári nyitvatartási rendjéről.

Támogatták a fedezetigazolásra tett javaslatot a villamos energia 2023-2025. évi beszerzése tárgyú csoportos közbeszerzési eljárásban, és döntést hoztak közbeszerzési eljárás indításáról Oroszlány Város Önkormányzata és intézményei vagyon- és felelősségbiztosítása tárgyban.

Elfogadásra került az az előterjesztés, mely alapján a Dózsa Gy. u. 22/A. szám alatti (volt Jehova Tanúi Egyház épülete) önkormányzati ingatlan az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. részére - üzemeltetés céljából – átadásra kerül a GINOP-3.1.6-20-2021-00001 azonosító számú, „Digitális élményközpontok hálózatának továbbfejlesztése és központi minőségbiztosítása” című projekt oroszlányi részének megvalósítása végett.

A továbbiakban a képviselő-testület a törvényi rendeletnek megfelelően döntést hozott a polgármester, valamint az alpolgármesterek illetményének/tiszteletdíjának megállapításáról, illetve a köztisztviselő illetményalap 2022. évi mértékéről.

Ezt követően elfogadták az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítását, döntöttek a VII-VIII. háziorvosi rendelők bérletével, önkormányzati ingatlanvagyonnal, valamint hulladékkezelési többletszolgáltatásokkal kapcsolatosan.

A tárgyalás a kérdések, interpellációk napirendi ponttal zárult.

A testületi ülés teljes anyagát itt olvashatják:
https://oroszlany.hu/onkormanyzat/kepviselo-testulet#kepviselo_testulet_ulesek


Elérhetőségeink

  • Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal
    Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.
    +36 (34) 361-444
    hivatal@oroszlany.hu
  • A honlap tartalmáért felelős vezető:
    Lazók Zoltán
    Oroszlány Város polgármestere

Népszerű cikkek